Annons

Pernittengryn

Via Designnews sprang jag på det danska företaget Pernittengryn och dess lekfulla textilier. Den här söta och handbroderade kudden kommer från deras senaste kollektion. De tar fram bäddset för både barn och vuxna. Deras produkter säljs bland annat på Lynfabriken

pernittengryn
Foto: Pernittengryn

Kategorier:

Kommentarer

 • hej!!
  har precis börjat sälja Pernittengryns underbara saker i min webbutik MiniKex. Där finns mer godbitar att ta av, bla wee gallery from USA och OOBI. titta gärna in
  mvh Malin på MiniKex

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.