Annons

Mooi – ny favoritbutik

Okej, innan jag kastar mig i säng för att ladda batterierna inför morgondagen måste jag bara tipsa er om den kanske fräckaste och snyggaste inredningssida jag sett hittills. Jag vet, många favoriter nu men den här toppar definitivt listan alla kategorier. Jag brukar till exempel alltid hoppa över flashintron och klicka "skip intro" direkt men på den här sidan kunde jag inte sluta leta olika oväntade effekter av mina klick på bokstäverna i loggan på startsidan. När jag väl hade tröttnat på det och tog mig vidare in på sidan öppnade sig en värld av spännande produkter. Så ett tips om du har tråkigt under dagen, kika in hos Mooi.

coolstooldicksingle
Foto: Mooi

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.