Annons

Mönster

Det absolut bästa är förstås att göra sina egna mönster men ibland tryter både fantasin och tiden och då kan det kännas skönt att veta att det finns vackra mallar att köpa från butiker samt att ladda ner gratis från nätet. Dessa mönster kommer från The Pumpkin Masters:

ghoostiepirateaztekbrachs

Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3
Nummer 4

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Shit vilka avancerade! Jag brukar karva ut ett par sneda ögon ovh mun med tänder så gott det går. Nu kanske jag ska ta tillfället i akt och avancera…

 • My skriver:

  Det finns så otroligt många varianter och tekniker, det är en hel vetenskap. Våga prova något nytt i år, är man bara noggrann och tar sig ordentligt med tid så fixar man det mesta oavsett svårighetsgrad. Lägg gärna upp bilder på resultatet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.