Annons

Måla på ljus

Nytt för i höst är att Tiimari har börjat sälja ljusfärger. Med dem kan du dekorera och måla enkla billiga blockljus från IKEA (kostar mellan 15-40 kronor styck) så att de passar just din stil därhemma. Varför inte måla av en trendigt stormönstrad tapet eller färgen på din fondvägg? Personliga ljus är också en uppskattad gåva, kanske något att ta med till värden/värdinnan på nästa middagsbjudning eller fest?

Färgen appliceras direkt från tuben eller den målas på med pensel. Om man vill dekorera ljuset riktigt detaljerat fungerar pensel bäst. Låt färgen torka 24 timmar. Det målade ljuset kan sedan användas som vanligt.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.