Annons

Made For China

OPOS designers i Milan blev tillfrågade att ta fram en ny design som respons på frågan "Vad skulle hända om 2100 blev det kinesiska århundradet?" Resultaten av deras projekt reflekterar den kinesiska kulturens sätt att låta sig influeras av den västerländska. Att anpassa pinnar och bestick var ett återkommande tema. Twist and Taste är en trebent version av pinnarna för ett mer säkert grepp och lättare matintag, och "The wishbone-shaped B-Side" är bestick/pinnar i ett – i plast – liknande de vi har på snabbmatsrestauranger i väst. Kul idé men jag vet inte riktigt om kineserna gillar det? De här förenklar nog mest för de västerlänningar som inte lärt sig tekniken att äta med två enkla chopsticks.

Kolla in Made For China mässan här.

kinamat

 

Kategorier:

Kommentarer

  • Sverrestina skriver:

    Great site keep up the good work

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *