Annons

Ljusvässare

Den här grå mojängen är en ljusvässare för stearinljus som har en förmåga att alltid vara lite för tjocka/stora för de ljusstakar som tillverkas och säljs i handeln. Istället för att karva till änden på ljuser med en kniv och riskera att skada sig på kuppen kan man alltså använda en praktisk vässare specialdesignad för ändamålet. Finns bland annat att köpa här för 20 kronor.

ljusvässare

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Ah de har jag hört talas om innan men jag har aldrig sett hur de ser ut! =)

 • Irma Hjelt skriver:

  Kan jag få mer information om hur jag kan köpa ljusvässaren. Tack!

 • My skriver:

  Du måste gå in på deras hemsida (klicka på den understukna texten här i inlägget, det är en inbyggd länk) och beställa den via deras formulär. Jag säljer den inte så jag vet inte mer än dne information som går att läsa sig till på återförsäljarens hemsida.

  Mvh My

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.