Annons

Laddningsbart ljus

Det amerikanska företaget Vessel har tagit fram sladdlösa lampor, som är laddningsbara. Den här modellen heter Candela och finns i fler olika färger. Smart som kvällsbelysning vid sängen, på fester, som nattlampa i barnens rum eller vid tillfällen där levande ljus kan kännas otryggt. Fungerar även utomhus. Fyra lampor kostar 862 kronor på PID. Kolla in Vessels hemsida för mer information och fler bilder.

laddningsbar

Kategorier:

Kommentarer

  • Karin skriver:

    Såg att The One på Hamngatan har liknande uppladdningsbara ljus. KOmmer inte ihåg priset men jag har för mig att de var billigare. /K

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.