Annons

Island Stone

Bor du i hyresrätt och vill ha ett tåligt underlag i hallen utan att nödvändigtvis bekosta en dyr klinkerläggning som du måste lämna efter dig när du flyttar så är det här grejen för dig. Island Stone tillverkar och säljer ett kakelpussel som du kan lägga på befintligt golv. Fungerar även som en smart och snygg lösning för balkongen eller uteplatsen.

JPEGsten
Foto: montage av foton från Island Stone

Kategorier:

Kommentarer

  • Nicolasnelly skriver:

    Your website is extremely interesting

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.