Annons

Städtips

Istället för att förvara dina städprylar i olika fack inuti städskåpet kan du tillverka det här enkla hölstret till helgens storstädning. Bra idé om du har ett stort hus och inte vill behöva springa runt onödigt mycket. Vik bara upp kanten på ett vanligt köksförkläde och sy en fåll på ca 2 cm. längst upp, för att snygga till överkanten (om det behövs). Sy sedan raksömmar så att det bildas fyra till fem fack i olika storlekar på framsidan. Fyll den med dammtrasor, fönsterputs, handskar och annat. Sen är det bara att slå igång favoritmusiken på högsta volym och ta itu med veckans uppgift så att boendet är cleant innan fredagen och den kommande helgen tar vid. Och när du är klar hänger du bara förklädet på en krok så är det redo för nästa veckas uppgit i ett kick. Lycka till!

Kategorier:

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Hej, vill bara säga att jag tycker om din blogg. Är ny husägare så jag samlar all inspiration jag kan få! Mera mera!!! 😉

 • My skriver:

  Jag vill också ha ett hus 🙂 Nu, helst igår men jag antar att jag får vänta ett tag innan det blir aktuellt. Tills dess får jag ägna mig åt kvalificerat planerande av det lilla jag har och inspirerande drömmar per blogg. Kul att du gillar den. Det gör mig verkligen glad!

 • Frida skriver:

  Ett annat städtips är att köpa roliga städprylar! Färgglada handskar, mönstrade trasor och annat som kan lura en att tycka något tråkigt är mera spännande.

 • Anna skriver:

  Hej! Älskar din blogg! Så många bra tips om fina o finurliga grejor! 🙂 Keep going! //Anna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.