Annons

Krumelurfigur

Det här är ett spaghettimått från det tyska designföretaget Koziol. En måste-ha-kökspryl för min del, ruskigt läcker. Frågan är bara ? vart kan man få tag på den i Sverige? Jag hittar ingen återförsäljare som tycks ha just det här måttet i sitt sortiment. Alla tips emottages tacksamt.

Kategorier:

Kommentarer

 • jette skriver:

  oh.. sen sån måste jag också skaffa mig!! Är ju så svårt att måtta spagetti!!!

 • My skriver:

  Allt jag har lyckats luska reda på så långt är deras hemsida https://www.koziol.de/ som är på tyska. Och att man kan använda spaghettimåttet för att blåsa såpbubblor också… Föga givande information mao.

 • Sofia skriver:

  Den finns på http://www.Bluebox.se

 • Children Games skriver:

  Excellent site.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.