Mönster för kakelsättning

Jag håller på att ta fram ett inredningsförslag till ett stort nybyggnadsprojekt just nu och sprang på den här smarta illustrationen när jag gjorde research till köket idag. Bilden visar hur många olika uttryck man kan skapa genom att sätta "vanliga" kvadratiska och rektangulära plattor i olika mönster. Jag tycker det var ett så himla bra stylingknep att ta till även för billigt standardkakel och en så inspirerande översikt när man funderar på stänkskydd i köket eller kakel i badrummet att jag struntar i att det är en illustration och delar bilden trots att det kanske ser lite knasigt ut i bloggflödet. Jag är nämligen säker på att det är fler därute som kan ha glädje av att se dessa tips!
Foto/illustration lånad från Centura

Kommentarer
Postat av: Laura

Det er sådan en himla god idé! Jeg har netop indrettet et stort hus og brugt Vecto Red rapporten på gulvet i Hall og bryggers. Det blev super cool, og er en fin løsning når man vil undgå at ens entré ligner et baderum.
Sweets/Laura

2016-05-18 @ 21:42:57
URL: http://thesweetspot.dk
Postat av: alexandra

Tack för denna bra beskrivning om kakel.

2016-05-18 @ 23:04:55
URL: http://www.home-design.se
Postat av: Emma

Precis vad jag behövde tack!! Kram från Italien, Emma :-)

2016-05-19 @ 11:31:30
URL: http://emmamii.blogg.se
Postat av: Johanna

Låter som ett väldigt roligt projekt! Och detta är ju toppen att ha då man ofta ser inte-outsidethebox mönster på kakel, utan bara annorlunda kakel - tack för tipset och lycka till!

2016-05-19 @ 14:04:13
Postat av: Hanne

Tack för finfina idéer. Jag saknar en personlig favorit dock...att sätta vanligt rektangulärt kakel i fiskbensmönster!

2016-05-20 @ 23:24:38

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL