Hemma-hos-godis i Ängelholm

Även om jag aktivt försöker sudda ut det svartvita och ta in lite mer trärent och färg (åtminstone på textilier och detaljer) i mitt eget hem, så är det ändå de här nordiska, svala, tidlöst möblerade och neutrala hemma-hos-reportagen som mina ögon dras till när jag scrollar runt på nätet. Jag måste ha varit dansk i ett tidigare liv. På det temat bjuder jag på ännu en inspirationskälla nu när de svenska mäklarna går lite på lågvarv. Kolla in danska magasinet Mad&Bolig (tipstack till Hanna). De har massor med tittgodis att erbjuda. Som det här huset i Ängelholm. Vad jag vill ta med mig? Kökbsbordet, fåtöljerna och det stora konstverket i sovrummet. Samma härliga hem finns också att beskåda i en artikel hos svenska Femina. Se mer HÄR!
Foto: Fly&Helsted för tidningen Mad&Bolig

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Åh vilket härligt hus! Tack för tipset'

Kram Anette

2015-07-20 @ 18:30:22
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: seventeendoors

Ha ha, jag skrev precis "jag måste ha varit dansk i ett tidigare liv" i ett inlägg, men i mitt fall gäller det de små danska svarta stugorna som jag aldrig verkar tröttna på.... :)

2015-07-21 @ 10:29:24
URL: http://www.lovelylife.se/seventeendoors/
Postat av: Hannah

Så. Jäkla. Snyggt! Tack för länktips!

2015-07-21 @ 11:13:43
Postat av: Yoshi

Snyggt!

2015-08-02 @ 04:34:06
URL: http://www.yoshiisrevenge.blogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL