Annons

Hemma-hos-godis i Ängelholm

Även om jag aktivt försöker sudda ut det svartvita och ta in lite mer trärent och färg (åtminstone på textilier och detaljer) i mitt eget hem, så är det ändå de här nordiska, svala, tidlöst möblerade och neutrala hemma-hos-reportagen som mina ögon dras till när jag scrollar runt på nätet. Jag måste ha varit dansk i ett tidigare liv. På det temat bjuder jag på ännu en inspirationskälla nu när de svenska mäklarna går lite på lågvarv. Kolla in danska magasinet Mad&Bolig (tipstack till Hanna). De har massor med tittgodis att erbjuda. Som det här huset i Ängelholm. Vad jag vill ta med mig? Kökbsbordet, fåtöljerna och det stora konstverket i sovrummet. Samma härliga hem finns också att beskåda i en artikel hos svenska Femina. Se mer HÄR!
Foto: Fly&Helsted för tidningen Mad&Bolig

Kategorier:

Kommentarer

  • Åh vilket härligt hus! Tack för tipset’
    Kram Anette

  • seventeendoors skriver:

    Ha ha, jag skrev precis "jag måste ha varit dansk i ett tidigare liv" i ett inlägg, men i mitt fall gäller det de små danska svarta stugorna som jag aldrig verkar tröttna på…. 🙂

  • Hannah skriver:

    Så. Jäkla. Snyggt! Tack för länktips!

  • Yoshi skriver:

    Snyggt!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.