Annons

Hemma-hos-godis i Ängelholm

Även om jag aktivt försöker sudda ut det svartvita och ta in lite mer trärent och färg (åtminstone på textilier och detaljer) i mitt eget hem, så är det ändå de här nordiska, svala, tidlöst möblerade och neutrala hemma-hos-reportagen som mina ögon dras till när jag scrollar runt på nätet. Jag måste ha varit dansk i ett tidigare liv. På det temat bjuder jag på ännu en inspirationskälla nu när de svenska mäklarna går lite på lågvarv. Kolla in danska magasinet Mad&Bolig (tipstack till Hanna). De har massor med tittgodis att erbjuda. Som det här huset i Ängelholm. Vad jag vill ta med mig? Kökbsbordet, fåtöljerna och det stora konstverket i sovrummet. Samma härliga hem finns också att beskåda i en artikel hos svenska Femina. Se mer HÄR!
Foto: Fly&Helsted för tidningen Mad&Bolig

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh vilket härligt hus! Tack för tipset’
  Kram Anette

 • seventeendoors skriver:

  Ha ha, jag skrev precis "jag måste ha varit dansk i ett tidigare liv" i ett inlägg, men i mitt fall gäller det de små danska svarta stugorna som jag aldrig verkar tröttna på…. 🙂

 • Hannah skriver:

  Så. Jäkla. Snyggt! Tack för länktips!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *