Annons

Inredningsnyheter v.26/2024

Det blev ett härligt sommartema på veckans nyhetssvep. Här kommer en scroll för dig som vill ha koll på de senaste snackisarna från den nordiska inredningsbranschen.


Danska Vipp har förvandlat ett timmerhus från 1876 till sin nionde ”Guest House destination”. Kolla in Vipp Salaca River i Lettland här.


Svenska Pappelina lanserar en matchande pläd till mattan BOB, vävd i en sammetslen bomulls chenille producerad av Klippan Yllefabrik. Dessutom GOTS certifierad, ekologisk bomull.


Swedese och Staffan Holm är aktuella med en förlängning av serien Spin, som tidigare bara funnits som barstol. Nu lanseras soffbordet Spin Lounge Table.


I veckan släpptes omslaget till den sista boken av Kinfolk Journeys samarbete med @artisan_books – som kommer ut i höst.


Georg Jensen har uppdaterat sitt sortiment med en vattenkokare och brödrost med Bernadottes räfflade signatur i rostfritt eller svart stål. Tipstack till Anette.


Fritz Hansen har publicerat ett fint hemma hos reportage hos den svenska arkitekten Xiao He. Se alla bilder och en film från hennes hus här!

Notiser
– Juniper öppnar egen butik
– Asplund söker administrativ möbelsäljare.
– Stelton söker visual merchandiser till sitt svenska team. Tips!

– Svenska Shepherd byter VD. Linda Broman ersätterStefan Mårdh.
– Svensk Handel har i ett brev till Konsumentverket krävt att myndigheten ska agera mot Temu och Shein eftersom man menar att de bolagen agerar i strid med konsumentlagstiftning inom EU, och därmed inte konkurrerar på lika villkor. Näringsministern? Duckar.Till sist har Insjöns väveri har låtit den Londonbaserade men svenska inredningsdesignern Beata Heuman göra en omarbetad version av Daladräll, ett av företagets mest klassiska mönster. Insjöns Hallon säljs som metervara och är perfekt för exempelvis gardiner, möbler eller som cafégardin under diskbänken.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.