Annons

Glad badsommar!


Ögonblicksbild från midsommarafton 2024, kl 20:06. När det var strålande sol och stiltje på Onsala-fjorden. Efter grillning och innan en stor skål med jordgubbar och vaniljglass gjorde jag inte bara mitt premiärdopp i havet för det här året, utan också det allra första från båtföreningens egen brygga och badstege.

Vi gick i mål med flytten. Sov första natten i nya huset och min FitBit visade årslägsta på vilopulsen. Jag postar sällan selfies, men det var länge sedan jag såg mig själv så här glad – så jag vill spara fotot som ett minne. Med badrock, Birkenstock och midsommarkrans. Önskar mig själv (och dig som läser detta) en riktigt glad badsommar!

Kategorier:

Kommentarer

 • Spättan skriver:

  Så fin, och reningsbad är underskattat! Brukar ju knappast förorda talesätt som detta men nu hejar jag ett rungande ”in med det nya och ut med det gamla!”

 • Härliga nyheter! Glad Midsommar.

 • Christine skriver:

  Finaste Frida! Allt gott till dig o din familj, livet skall vara gott att leva o andas 💛

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.