Annons

Annons: AJ Produkter – Inredningstips till kontoret

Inlägget är betald reklam för AJ Produkter


Det är mycket man måste tänka på för att få till en kontorsinredning. Det vill AJ Produkter förenkla för dig. Därför har de tagit fram fem färdiga stilkoncept med kompletta kombinationer av möbler som ska göra det lätt att inreda rätt och få det snyggt samtidigt. Här finns något för alla, oavsett om du gillar monokromt och harmonierande eller färgstark och kontrastrikt.


AJ Produkters nya inredningspaket är framtagna för att tillgodose alla situationer som kan uppstå under en arbetsdag. Från det koncentrerade arbetet vid skrivbordet, till stora och små möten vid ett konferensbord. Möjlighet att ta telefonsamtal utan att störa kollegorna och sköna sittplatser för spontana avstämningar eller fikaraster. Kort sagt innehåller de allt som behövs för att skapa förutsättningar för en produktiv arbetsdag och Happiness at work. 

Dessutom är inredningslösningarna smart planerade så att ni ska kunna få ut så mycket som möjligt av varje kvadratmeter!Under 2024 fördjupar jag mitt mångåriga samarbete med AJ Produkter och har spelat in rörliga filmer med inredningstips till kontoret. Under hösten kommer jag att visa mer, här hittar du kampanjsidan med massor av matig information.

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Ska bli spännande att se vad du hittar på framöver nu när du stänger butiken. Hoppas få se mer av dina fina, välskrivna texter här på bloggen. Saknar också den där önskelistan du alltid gjorde förut. Och inte för att det är huvudsyftet med din blogg, men lite stiltips och outfits är vi nog många som inte säger nej till. Önskar dig en riktigt fin sommar!

 • Erica skriver:

  Jag håller tummarna för att AJ-produkter gör en redesign av loggan 😉 Har AJ-möbler på jobbet, och tycker att loggan är så ful att jag har försökt dölja den… Möblerna är både fina och av god kvalitet, så en uppdaterad logga som kan förstärka det intrycket hade varit super 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.