Annons

Inredningsnyheter v.21/202

Det har varit pressvecka i Stockholm under den gångna veckan och pressreleaserna har haglat i inboxen. Jag har saxat ihop en summering av aktuella inredningsnyheter. Här kommer en snabb scroll för dig som vill ha koll!


Nordiska Galleriet (eller No Ga som deras nya satsning kallas) relanserar den ikoniska Orkesterstolen i nära samarbete med Sven Markelius familj. Samtidigt lanserar man bordet Nockeby som Markelius ritade till sitt eget hus i Stockholm 1930.


Pappelina firar 25 års jubileum i år och lanserar en ny serie mattor som fått namnet The Linen Collection, en kollektion som blandar traditionella vävtekniker med mjuk linvarp och PVC:ns hållbara egenskaper.


Louis Poulsen lanserar sin bordslampa PH2/1 som en laddningsbar, trådlös modell. Perfekt för utomhusbruk eller i utrymmen där du inte har ett uttag i närheten.


Mille Notti har haft pressvisning för en ny kollektion framtagen i samarbete med inredningdesignern Beata Heuman.


Klong har haft pressvisning och lanserat vårens ochg sommarens nyheter, bland annat en fin glassbägare.


Alter Ego och Källemo har haft utställning på Nordiska Galleriet i Malmö. Fler bilder här.

Notiser
– TÔNN ar inlett ett samarbete med konstnären Emilia Ilke och lanserar nu den första delen i deras merch kollektion: TÔNN things. Först ut är den perfekta shoppingkassen: TÔNN TOTE.
– H&M och Vargas gemensamma återvinningsbolag Syre, som fokuserar på återvinning av textil och polyester, har stängt en finansieringsrunda på 100 miljoner dollar, motsvarande 1,1 miljarder kronor! 


Jotex har tagit initiativ för att uppmuntra nytänkande design och har instiftat ett designpris som sträcker sig över både mode- som inredningsbranschen. Mottagaren av Jotex Design Award vinner 100 000 kr. Här kan du läsa mer om de nominerade.


Till sist möter köksföretaget Ballingslöv lågkonjunkturen genom att lansera ett nytt prisvärt koncept som har fått namnet Ballingslöv Selekt. En slät kökslucka i fyra olika trendriktiga färger. Vit, kashmir, ljusgrå och antracit som fås med en speciell låda som ska göra det möjligt för dig att skapa ett drömkök till extra förmånligt pris.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.