Annons

Inredningsnyheter v.18/2024

Söndag kväll (natt?) och dags att knyta ihop veckan som gått genom att summera de senaste nyheterna, lanseringarna och snackisarna som passerat revy de gångna sju dagarna.


Nu är Watt&Vekes nya showroom i Stockholm invigt. Pella Hedeby har stått för inredningskonceptet.


Grythyttans klassiska utemöbler A2 har släppts i ett unikt utförande i svartoljad ek med stativ i varmförzinkad metall – exklusivt för LÄNNA. Serien får en lite hårdare känsla i svart, men passar nog nya moderna hustyper väl. Tror oavsett att den har mer säljpotential än denna limiterade edition i kanariegult och rött. Eller vad säger ni?


Inredningsinfluencern Sebastian som driver kontot @mosebacke och bloggar på ELLE är aktuell med en ny inredningsbutik, som öppnat i dagarna. Kolla in Shop Bientot på Kungstensgatan 31 i Stockholm om du har vägarna förbi.


Inför vårens auktion Moderna & Nutida stoltserar Stockholms Auktionsverk med stor bredd och verkshöjd. Klubbas den 21–22 maj men redan nu har de släppt bilder på Ulrika Rudings utvalda höjdpunkter. På bild: Tennföremål från Svenskt Tenn på biblioteksbord Utö av Axel Einar Hjorth.


Norska KOI FargeStudio och (tidigare Gina Tricot-grundarna som startat) belarte STUDIO i Borås har slagit sina påsar ihop och lanserat en ny färgstark tapetkollektion i veckan.

Notiser:
– Nu har Samsung Music Frame lanserats i Sverige – en högtalare maskerad som en tavla.
Ny rapport: Allt fler svenskar väljer second hand – tre av fyra har handlat begagnat det senaste året.
– Klimatklubbengrundarna Emma, Maria och Johanna är aktuella med konceptframtagningen av LOOP i Östersund. Mellan 15 maj – 16 juni får Östersundsborna tillfälligt besök av framtiden, när den cirkulära marknadsplatsen LOOP öppnar för allmänheten.Till sist, ett nytt danskt färgföretag har sett dagens ljus! Kolla in Blēo. Hög modegrad och stort fokus på miljöfrågor. Bag-in-box är deras lösning på en praktisk och hållbar design på emballage för väggfärger. I tätt samarbete med namntunga branschprofiler som Norm Architects, Cecilie Bahnsen, Cecilie Manz, Inga Sempé och Yvonne Koné. s mer här!

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Hmm blir ändå fundersam över Bleu, det står liksom inte vad färgen innehåller? Visst den är vattenbaserad men är det slamfärg eller något annat? Det finns ju vattenbaserad plastfärg i färghandeln som jag helst undviker.

 • Sandra Sellin skriver:

  God morgon, Ja, jag fick ett lån på 350.000 kr och två av mina kollegor fick också lån av den här mannen. Vilket gjorde att jag kunde göra min lilla familj lycklig och lösa mina olika ekonomiska problem. Så jag ville dela denna lycka med dig. Här är deras mejl: [email protected]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.