Annons

Annons: 30% rabatt på Boomerangs linneplagg

Inlägget är betald reklam för Boomerang.


Behöver du uppdatera vår- och sommargarderoben i år? Satsa på något av Boomerangs tidlösa plagg, som kommer att hålla säsong efter säsong. Linnetyget och den ekologiska oxfordväven är grunden i deras sortiment. De har både krispiga skjortor i poplin, skira blusar med kort ärm och modeller av tencel eller mjuk stabil flamé. Kragarna finns i flera former och passformen är perfekt. 

På bild linneskjortan Isabelle i vitt och Nåtö linneshorts samt Resarö cashmere tröja. Solglasögon och bälte, privata.


Jag gillar också Boomerangs t-shirts i GOTS-certifierad bomull som har den perfekta passformen och deras stickade tröjor i cashmere. Arholma känner ni kanske igen, det är en favorit, året runt. Plaggen är enkla att kombinera med varandra och att matcha med andra. 


Boomerangs linneskjorta funkar både öppen med ett vitt ribbat linne under, eller med upprullade ärmar och uppknäppt knappar i halsen till ett par klassiska jeans eller vita byxor. Visste du förresten att Boomerangs vävda plagg produceras i Portugal – i samma fabrik/producent de haft sedan 80 -talet!  

Just nu får du som följer Trendenser 30% rabatt på alla Boomerangs linneplagg (dam och herr). Ange denna kod när du kommer till kassan:

RABATTKOD: Trendenser30

Koden är giltig till och med den 30/5 2024. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller endast i Boomerangs webbshop så långt lagret räcker. Boomerang reserverar sig för slutförsäljning. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Elisabet skriver:

  Det blev plötsligt så tydligt hur annorlunda det känns när en influencer gör ett samarbete med kläder som vi som följt vet (eller tror oss veta inser jag förstås) att du/vederbörande faktiskt använder själv 🙂!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Hej Elisabet
   Vad glad jag blir av att höra det 🙂 Jag gillar också att Boomerang har så många plagg som får finnas kvar i deras sortiment år efter år (dvs att de inte byter ut hela kollektionen varje säsong) då blir det också lättare att vara genuin i sin rekommendation och tipsa om favoriter man faktiskt använt om och om iigen och inte bara plagg man önskar sig eller nyss har packat upp 🙂

 • Jea skriver:

  Nu har vi fått våra plagg, två skjortor till min man, en top och en skjorta till mig. Allt satt som ett smäck! Vi fick 30% rabatt på hela köpet, inte bara på linneskjortorna, så nöjda 🙂
  Min man har haft deras skjortor i många år. Till slut blir tyget slitet i halsringningen, då har vi tagit dem till skräddare som vänt kragen och så har de hängt med ett tag till!

 • Sandra Sellin skriver:

  God morgon, Ja, jag fick ett lån på 350.000 kr och två av mina kollegor fick också lån av den här mannen. Vilket gjorde att jag kunde göra min lilla familj lycklig och lösa mina olika ekonomiska problem. Så jag ville dela denna lycka med dig. Här är deras mejl: [email protected]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.