Annons

Up & Coming: Emma Lehtola

Jag har inte bara letat runt efter möbler utan också efter konst och tavlor till ett projekt vi jobbar med just nu och sprang i den vevan på Emma Lehtola i Dalarna som säljer prints och orginalverk via Tradera och Konst.se Hon både målar, broderar och tecknar (med blott 211 följare på instagram). Sätter en peng på att hon kommer få en del roliga uppdrag framöver. Så mycket fint! Själv är jag glad för en tuschteckning vi lyckades knipa för 150 kr.
Foto: Emma Lehtola

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Wow! Tack för tipset!

 • Johanna skriver:

  Älskar att du lyfter såna här talangfulla doldisar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.