Annons

Omprioriteringar och nyårslöften

Man förlorar ju mest på att vara sjuk men om det är någonting man faktiskt får när man ligger hemma och hostar i en hel månad, så är det tid att tänka. Till punkt. 2023 var ett intensivt år, där jag jobbade alldeles för mycket och knappt hade någon fritid. Så vill jag inte ha det i år. Eftersom januari försvann – får februari bli min omstart. Jag brukar ju dela mina nyårslöften ibland. Här är mina prioriteringar inför 2024.

Jag vill gå ner i arbetstid.
Jag vill minska mina måsten.
Jag vill spendera mer tid i kroppen, och mindre i huvudet.
Jag vill bära lättare och lyfta tyngre.

Jag vill köpa en kajak och lära mig att paddla.
Jag vill skriva mer.
Jag vill både rensa och städa undan.
Och breda ut mig och ta mer plats.   
Och jag vill bli bättre på att ta vara på mina timmar.
Alla dagar i veckan.

Kategorier:

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Låter som fantastiska löften. Gillar speciellt mycket att det inte handlar om materiella ting ????

 • Elisabet skriver:

  Så kloka bra löften, och rytm i det nedskrivna, nästan som en dikt i avslutet! ???? Dvs JA, skriv mer (också…)!

 • Mia skriver:

  Fina löften, jag paddlar kajak och det är bland det bästa jag vet. Finns helgkurser där man hinner lära sig att bli trygg och få lite teknik. Sen är det bara att ge sig ut ❤️ ????.

 • Victoria skriver:

  ???? så bra löften!

 • Christine & Daisy skriver:

  Åh Lycka Till <3
  Inspiration!

 • H. skriver:

  Känns sunt! Blir trött av att läsa om influencers som kör sig själva i botten och berättar om sina sömnsvårigheter och tokfulla todolistor. Blir inte alls inspirerad av sånt. Hoppas 2024 blir ett bra år för dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.