Annons

Sjukdag 21

Jag ligger nerbäddad i sovrummet och kikar på snöflingorna som virvlar förbi utanför fönstret. Om man kisar ser det nästan ut som om de dansar… till tonerna av min inre orkester. Ja, alltså ni skulle höra hur det knastrar och piper när jag andas. Jag har aldrig varit med om något liknande. Är inne på dag 21 med en envis luftrörskatarr och hosta som inte vill ge med sig. Så deppigt. Men nu har jag fått kortisontabletter, starkare hostmedicin och luftrörsvidgande och håller tummarna att det ska hjälpa.

Eftersom jag ändå inte har haft ork att jobba den här veckan passade vår nya webbyrå på att flytta bloggen till ett nytt webbhotell, byta mailserver och samla alla underdomäner vilket kommer spara mig cirka 40 000 kr per år (!) i fasta IT-kostnader. Man vill ju aldrig ha ett avbrott, men någongång måste sånt där ändå göras så lika bra att ta tillfället i akt nu. Flytten till Microsoft 365 innebär även att jag kommer kunna börja svara på epost från er som har gmail, vilket varit ett stort problem när ni skickat in läsarfrågor tidigare. Hurra för det! Och tack snälla Alex för all hjälp. Är vanlig betalande kund hos dem men extra tacksam eftersom det här har suttit långt inne för oss och att vi nu får börja arbetsåret med en helt ny ordning och struktur.

Nu ska jag försöka samla mig till en söndagssummering.

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Men stackare!! Så jobbigt du har det. Klart du inte ska göra en söndagssummering. Slå ihop två veckor nästa vecka istället och vila. Alla läsare finns kvar då. Krya på dig och hoppas medicinerna hjälper fort!

 • Miriam skriver:

  Åkte på något liknande för några år sedan, fick precis som du kortisontabletter, inhalatorer, hostmedicin osv. Var sjukskriven i flera veckor, sov enbart upprätt. Mina luftrör är fortfarande inte helt okej, så segt alltså. Krya på dig ❤️‍????

 • Emeli skriver:

  Var rädd om dig! Hälsan är viktigare än alla söndagssummeringar i världen.
  Vi är kvar när DU är tillbaka!

 • Elisabet skriver:

  Håller med Maria och Emeli, summeringen kan vi vänta på!!
  Krya! ❤️

 • Martina skriver:

  Krya på dig!

 • marie frenning skriver:

  Krya på dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.