Annons

Att skylta ett fönster på distans

Dagarna rör sig långsamt framåt. Jag ligger mest och vilar i väntan på att hostan ska ge sig och har tvingats avboka eller omboka det mesta som varit planerat i januari. Men det går inte att sjukskriva sig från riktigt allt när man är egenföretagare.


När julpyntet var bortstädat stod vi plötsligt med tomma skyltfönster i Trendenser & Friends butik och kontor. Jag hade inte hunnit göra nya inköp och någon Formexmässa skulle det ju heller inte bli… Hjälp! Efter en sömnlös natts grubblande saxade jag ihop en stylingidé med ett ”Alla Hjärtans Dag-tema”.

Mina kollegor Maria och Victoria nappade direkt på förslaget och åkte för att köpa material. Jag fick välja pappersfärger på distans, via sms.


Två kapaskivor i måtten 70×100 cm skars till hjärtformade halvor och monterades ihop på mitten med tejp. På detta limmades mängder med hopnypt silkespapper. Work in progress…


Tid + tålamod = maffigt resultat.


Hjärtat hängdes upp med fjäderkrokar och jag fick bestämma höjden via Facetime. ”Lite längre ner blir nog bra…” och ”Vad tror ni kanske… om ett till?…”


Tadá! En arbetsdag och cirka hundra sms senare. Jag är så tacksam för att ha kollegor som tar mina tankar vidare och fixar så fint medan jag är hemma och kurerar mig. Nu fattas bara några skyltar med fotoutskrifter, så är vi i hamn.

Kategorier:

Kommentarer

 • C skriver:

  Wow! Vad duktiga du/ni är! Vad kul att få se processen. Önskar så att jag bodde närmare och kunde besöka butiken men tills dess kollar jag online och hoppas att du utökar med nästa butik i Umeå. Det vore något!

 • Matilda Johansson skriver:

  Så himla fint! Heja er, och krya på dig

 • Klara skriver:

  Jag älskar alla ”pyssel”, DIY, på olika sätt och vis som du visar här- just för att det ofta är hyfsat enkelt men med supersnyggt och modernt resultat!

  Krya på dig!

 • Elisabet skriver:

  Wow!! ✨✨

 • Samdra skriver:

  Så himla bra fönstret blev. Attans också att hostan inte gett med sig, känner verkligen med dig. Krya på dig!

 • Carrie Doty skriver:

  Such a simple DIY with stunning results! I just discovered both of your books and fell in love with your style!

 • Malin skriver:

  Så otroligt fint!! Bra jobbat hela teamet!

  Hälsningar
  Från en annan Umebo

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.