Annons

Villa Solbacka

Av en slump via instagrams vindlande små tunnlar (en sen kväll när jag inte kunde sova) upptäckte jag att Lisa Ullenius som ju har formgivit bokomslaget till min allra första bok, Handbok i inredning, har öppnat en get away. Villa Solbacka. Under pandemin köpte Lisa och hennes man nämligen ett fallfärdigt gäng hus på Skarpö, som de nu har renoverat med den äran. Kan hyras för den som känner sig manad. De har också öppnat en butik/webbshop med antika äldre saker. Noll sponsrad, bara 100% imponerad. Foton: @felixodell
Foton: @felixodell

Kommentarer

  • Susan Hübel skriver:

    Såååå fint!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.