Annons

Annons: Skräddarsydda svenska servetter – från Tygservetter.com

Inlägget är reklam för Tygservetter.com


Har du hört talas om tygservetter.com? Ett nystartat företag från textilriket Borås, som vill göra det enklare att duka personligt med servetter som kan matchas efter porslinet och broderas med familjemedlemmarnas initialer. Servetterna sys av tyger som producerats i Sverige, men hamnat på restlager. Nu får de en chans till nytt liv, i nya uttryck och former. Som kund har du möjlighet att beställa skräddarsydda servetter med passande tyg, färg och mått. Servetterna förädlas med langettsöm i vald kulör på tråden. De kan tvättas i maskin, 60 grader. Förhöj ditt dukade bord med närproducerade servetter som görs på din beställning. Leveranstiden för 12 servetter är ca 8 dagar. 

Bakom tygservetter.com står Helena Alcenius som är utbildad på Textilhögskolan i Borås. När hon tillsammans med sin man under våren 2023 projektutvecklade RETHINK – Smart återanvändning inom textil och mode, växte fröet för mer hållbarare alternativ genom att ta vara på redan producerade textiler, och att det är smartare att producera när det finns en beställning, för att undvika överlager.

ERBJUDANDE
Ge bort matchande servetter i julklapp eller beställ som en bröllopsgåva med brudparets monogram handbroderat på kanten. Fram till 18/12 2023 kan du köpa 6 st bomullsservetter för 400 kr (ord pris 900 kr) eller 6 st linneservetter för 900 kr (ord.pris 1500 kr) beställ direkt nedan. Priset för ett handbroderat monogram tillkommer med 100kr/bokstav. Servetterna broderas i Borås! Har du egna idéer eller önskemål – kontakta Helena på [email protected] så hjälper hon dig!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Vilken jätte fin idé!
  Kommer direkt på vänner och familj jag vill ge bort till.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.