Annons

Julklappstips från Trendenser & Friends

Innehåller reklam för egen verksamhet

Jag kan ju inte ha öppnat en egen butik där jag lyfter nya namn och formgivare utan att också tipsa om några julklappar därifrån i år – att önska sig, eller att ge bort. Sista dag för beställning via webben för leverans innan jul är imorgon den 18/12 kl 23.59 Vi får förstås inga garantier från fraktbolagen men med fyra dagars marginal borde det komma fram i tid. Så än finns det chans att önska sig något från Trendenser & friends (eller skicka en länk till tomten). Här är några favoriter!


Såskannan från Bauer Ceramics (som f.ö. är född i Kungsbacka) använder jag själv både såser och dressingar men också för att servera oliver. Fin att ha framme i köket mellan användningarna också.


Frida Noldins halsband i silver gjuts av handplockade snäckor från västkusten och är något helt annat än de stansade mallarna man sett. Varje snäcka är alltså helt unik och levereras komplett med en kedja i silver. Nickelfritt.Ljusstaken Flowy från svenska Orranäs Glasbruk (som brann ner till grunden i våras). Munblåst på frihand så varje lykta har sin egen karaktär. Fina både ensamma och i grupp. Vi har ett gäng kvar i lager, från den sista produktionen innan hyttan försvann. Samlarobjekt och stödköp i ett.


Ljusstaken Daggkåpa av Lisa Hillands Mylhta. Lisa har formgivit produkter för Svenskt tenn, Gemla, Orrefors mfl men har också egen produktion under namnet Mylhta och de produkterna har vi tagit in i sortimentet. Daggkåpan finns även i ek och ask.

Den fysiska butiken Trendenser & Friends på Storgatan 10 i Kungsbacka är öppen som vanligt under veckan som kommer, varmt välkomna in!

tisdag 10-17
onsdag 10-17
torsdag 10-18
fredag 10-17
lördag 11-15

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.