Annons

Inredningsnyheter v.49/2023

Äsch. Redan andra advent och jag har inte ens hunnit skriva något annat inlägg sedan den senaste nyhetssummeringen. Tiden rinner mig mellan fingrarna och jag blinkar yrvaket åt både snön och julpyntet. Ska du sluta blogga, undrade någon? Absolut inte – men det här året har bjudit på fler och större utmaningar än jag uppenbarligen klarar av. Ska berätta mer när tiden är mogen, men tills dess, som alltid på söndagar kommer en sedvanlig summering av veckans nyheter och snackisar.


Jotex har lanserat en ny tjänst som de kallar Tailormade. Måttbeställda gardiner, sydda i Sverige.


Jag är lika tveksam varje gång till att rapportera sådana här PR-jippon, men vet att många vill veta. I veckan släppte PANTONE nyheten att 13-1023 Peach Fuzz, är årets färg 2024.


Blå Station har tagit fram ett bord för Mood boards. Med skjutbara lådor och topp av glas.


Hanna Wendelbo har haft pressvisning med sina mattor och textilier designade för Trendcarpet.

Notiser
– Den 18 december kommer Mestergruppen Sverige AB formellt att köpa aktierna i Happy Homes Sverige AB. 
– Mode och inredningsvarumärket Odd Molly har sålts till danska modebolaget Noa Noa. 

– Maja Godicke och Leila Atlassi som är inredningsarkitekter på Wingårdhs har designat kakelplattor för svenska Marrakech Design.
– Ellos Home har meddelat att de stänger sin inredningsbutik i centrala Göteborg efter sex år.Till sist har konstnären Marie-Louise Ekman förvandlat ett rum på Handelshögskolan i Stockholm till en konstinstallation under november 2023. Sponsrat av Cajelo. Detta blir Handelshögskolans femte ”konstrum” Läs mer om projektet här. Foto: mikaelolsson.se

Kommentarer

  • Emma skriver:

    Måste bara tipsa om ett hus till salu som såg så fint annorlunda ut samtidigt som det är helt vanligt. Ligger på Frösön och det gav mig känslan av att någon på Frösö handtryck bor där men vad vet jag. Fina textilier och mysigt intryck av ett rätt kantigt hus. https://www.booli.se/bostad/4148107

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.