Annons

Doftarkivet, Göteborg

I tisdags stängde vi ner kontoret och butiken för en personalworkshop. Vi hade bokat in oss på Doftarkivet i Göteborg för att lära oss mer om olika doftnoter och parfymessenser. Inget samarbete, på något sätt. Vi är betalade kunder som andra men jag vill verkligen tipsa om det som en sinneväckare. Det var så himla lärorikt att djupdyka i deras kartotek av dofter och utforska vilka man fastnar för och försöka förstå varför. Vissa dofter är start förknippade med minnen, andra kan man inte riktigt sätta ord på varför man gillar och sammantaget är det spännande att skapa sin egna helt unika parfym. Man ska inte vara för stora sällskap bara, och beredd på att det tar sin goda stund med vädringspauser och vila inemellan. Men väl investerad tid! Nu ska jag vänta en månad på att min ”sätter sig” innan den kan börja användas. Boka kan man göra här.
Foto: Trendenser.se

Kommentarer

  • Malin skriver:

    Wow vilket kul koncept! Visste inte att man kunde göra sin egna parfym 😀

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.