Annons

Budgettips till Stoff Nagel

Karin som är medlem i Trendensers facebookgrupp delade det här budgettipset, som förtjänar att nå bredare. Kanske fler än jag som använder Nagel-ljusstaken lite för sällan för att ljusen är så dyra? Här kommer ett lifehack! Passa på att bunkra upp med ICAs egna julgransljus nu när de finns. De är perfekta! Fin avsmalnande form, lite tjockare och klart längre än vanliga julgransljus. 35 kr för en påse med 10 ljus! Tacka Karin för det!


Foto: Karin Lewerin

Kategorier:

Kommentarer

  • Karin Lewerin skriver:

    Vad kul att du lyfter det???? De är dessutom ett bättre miljöval, då de är av stearin och inte paraffin????

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.