Annons

Årets julklappar 2023

Köket är nystädat och diskbänken är blank. Imorgon vankas det nyårsfest hemma hos oss! Resten av familjen har lagt sig för att sova och jag ska bara vänta in diskmaskinen innan jag också kryper ner för kvällen. Passar på att skriva ett traditionsenligt inlägg om vad jag fick i julklapp under tiden. Jag önskade mig inget, men det låg ändå flera saker som gjorde mig väldigt glad under granen i år. Här är några av dem!


1) Av min svägerska Anna fick jag en helgkurs i keramik (hurra!) och en egendrejad ljusstake som direkt hamnade på köksbordet.
2) Av Niklas fick jag en hotellövernattning (och jag gav en annan till honom så nu har vi två olika weekendresor i Sverige att se fram emot 2024).
3) Av svärföräldrarna fick jag ett presentkort på en ansiktsbehandling, två fina loppisfyndade julhängen (i tenn och i glas) till granen och en spännande bok. Tack!
4) Av en kompis som också är frisör fick jag den bästa inpackning jag någonsin testat. ”Gold Lust Transformative Masque” från Oribe.
5) Och av mig själv (jo, man får faktiskt lov att ge sig själv något) blev det en ny skön pyjamas i bäckebölja. Ett budgetkap från Lindex. Helt osponsrat tips och ingen adlink – men en varm rekommendation!

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Åh, så roligt att se vad du fick! Kan sakna sådana inlägg här på bloggen. Tyckte dina önskelistor var roliga att läsa. Pyjamasen är verkligen så fin, har tittat på den själv också och man borde kanske slå till. Tips på bra inpackningar/hårprodukter är alltid välkomna då jag tycker det är en djungel att hitta rätt och bra grejer. Vad duktig din svägerska är på keramik! Jättefin verkligen! Önskar dig ett riktigt gott nytt år!!

 • Tove skriver:

  Jag har en äldre variant av pyjamasen från Lindex och älskar den. Och undrar varför fickor inte är vanligare på pyjamasar? Geni! God nytt!

 • Anna skriver:

  En väldigt fin ljusstake! En kurs i keramik är en bra idé för en julklapp. Kanske önskar jag detsamma för mig själv nästa jul 🙂 Gott nytt år!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.