Annons

Nyhet! Arreda la tua casa

Innehåller information om /reklam för egen verksamhet

Nu har turen kommit till Italien som i dagarna lanserat min senaste bok Handbok i möblering översatt till titeln ”Arreda la tua casa secondo il tuo stile”. Jag är så glad för att det italienska förlaget Corbaccio valt att behålla Saramaras teckningar. Det är nämligen inte en självklarhet. Varje marknad styr själva över både omslaget och beslut om de illustrationer vi köpt in i Sverige. Därför blev jag extra glad över att öppna den italienska upplagan och mötas av introt som jag och Sara jobbade fram till texten om moderna möbler (som ofta är snyggare att se på än att sitta i). Boken går att förhandsboka online och finns i butik från och med den 28:e november!


Foto: faksimil från Arreda la tua casa secondo il tuo stile

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.