Annons

Inredningsnyheter v.41/2023

Veckorna blåser förbi i samma hastighet som vinden viner utanför. Söndag igen och dags att knyta ihop de senaste sju dagarna med en nyhetssummering från den nordiska inredningsbranschen.


SVT har varit hemma hos Norrgavels grundare Nirvan Richter. NI MÅSTE TITTA.


Svenska Layered och kreatören Carolina Storm har låtit soffan Somerset få en ny look med utvalda linnétyger i en mjuk och harmonisk färgskala.


Oiva Toikkas nya Snow Castle glasskulpturer visar upp hans lekfulla anda och lättsamhet. Snöslottet är vackert både ensamt och i kombination med andra snöslott i olika storlekar. I butik från 16 oktober.

Svenska SMD design har lanserat en blivande klassiker, formgiven av en av våra mest framstående Svenska designers – Monica Förster. Ljusstaken STELLA tillverkas i sandgjuten aluminium, i två olika varianter med 5 alternativt 7 ljus.

Notiser
– Sköna hems chefredaktör Claes Blom slutar efter 15 år.
– Detaljhandelskedjan Rusta har tillkännagett sitt prospekt inför börsnoteringen på Nasdaq Stockholm.
– Möbelbutiken Living Furniture har meddelat att de lägger ner sin fysiska butik efter 27 år
på Bergsgatan i Malmö.

– Odd Molly öppnar popupbutik i Helsingborg med interiör signerad företagets kreativa chef, inredaren Marie Olsson Nylander.
– Krickelin har utsetts till Årets Inredningsinspiratör av tidningen Hus & Hem.
Grattis!


Elflugan i sin nya mörkbeiga nyans är speciellt framtagen för att fira Svenssons 125-årsjubileum med hjälp av limiterade specialutgåvor av omtyckta designklassiker.


Till sist har Prins Carl Philip och Bernadotte Kylberg lanserat egen webbshop i veckan där de släppt exklusiva plädar i kashmirull och scarves i både ull och silke. De ser betydligt skönare ut än möblerna och kommer garanterat bli en succé!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.