Annons

Följtips @feldts_skolberget

I dessa dystra tider, när mycket känns motigt och eländigt, är det kittlande att följa My Feldt och hennes satsning @Feldts_Skolberget. Hon har nyligen köpt en 150 år gammal tegelskola i Halmstad som renoveras i detta nu för att bli restaurang, cafe och bageri med öppning sommaren 2024. My delar generöst med sig av processen, från bygglovsansökan och banklån till tegelsortering. Man kan scrolla bak och läsa historien om hur allt började från DEL 1 till nu…En nervkittlande realtidsföljetong som får mig att lägga min egen oro åt sidan för en stund och agera hejarklack åt ett modigt och positivt projekt istället. Kan rekommenderas! Följtips: @feldts_skolberget


Foton: @feldts_skolberget

Kategorier:

Kommentarer

 • Iréne skriver:

  Men Gud va coolt. Tack för tips. Ska absolut in och titta där ????????

 • Helena skriver:

  Jag önskar mig en riktig blogg istället för Instagram. Det vore mysigt!!

 • Maria skriver:

  Kul att My och hennes drivkraft uppmärksammas.

 • […] Det 25-åriga inrednings och familjeföretaget Dimoda har gått i konkurs. – My Feldts målningar på Skolberget i Halmstad kommer att bli tapeter för Boråstapeter, med planerad lansering i mars/april […]

 • […] primärfärger. My Feldt lanserar tapeter i samarbete med Boråstapeter. De mönster hon ritat för Feldts Skolberget blir alltså en egen kollektion. Kul!Jotun har presenterat sin Exteriöra Färgkarta för 2024 med […]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.