Annons

Up & coming: Lina Lygneroth

När jag satt uppe sent en kväll och gjorde moodboards för ett kommande projekt snöade jag in på strukturer och texturer i keramik och fann via länkars länkar till Lina Lygneroth. Hon gör keramisk konst och experimenterar med olika ytskikt. Otroligt fint! Man vill bara sträcka fram handen och känna på sakerna. Poetry in fricton, som man säger. Hennes hemsida hittar du här och instagramkontot där hon har fler bilder heter @lina.lygneroth.keramik


Foton: @lina.lygneroth.keramik

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.