Annons

Äntligen hemma.

Vissa delar av flytten från Trendensers förra lokal på Spinneriet i Lindome gick undan så snabbt att jag inte riktigt hängde med mentalt. Medan några saker har dragit ut onödigt långt på tiden. Som nedmonteringen av min älskade Kotten-lampa till exempel. Den satt ju 4 meter högt upp i tak, är inte helt enkel att transportera (utan skav) och var inget någon hantverkare var intresserad av att hjälpa till med. Klipp till Viktoria och Viktor. Min nya kollega och en pålitlig elektriker med starka armar som tillsammans tog tag i den där ångestpucken som legat och dragit energi i mitt bakhuvud. I nio månader. I torsdags när jag kom tillbaka till kontoret efter att ha arbetat hemifrån ett par dagar (med den senaste översättningen till Penguin Books) så hängde Kotten på plats i studion och lyste i all sin prakt… Äntligen hemma.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.