Annons

Dahlia-farmen på Österlen

När vi semestrade på Österlen i somras tog vi vägen inom Löderup för att kolla in Dahlia-farmen. Eller, vi och vi?.. Haha. Vem försöker jag lura. Jag passade på. Fick muta Niklas med en kaffe från Fogarolli för att få gå runt och kika en stund i lugn och ro. Så imponerad av Ulrika som har lyckats skapat en oas, mitt ute på en åker. Med över 1500 sorters Dahliaknölar nerpetade i jorden. Det har varit spännande att följa via instagram, från vision till verklighet.


Farmen brukar öppna vid blomning, i år håller de öppet varje dag i augusti. Väl värt ett besök.
Dahlian Night Silence planterad med Alunrot och Blodtopp. Så fint!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.