Annons

Tips på sommarpussel

Jag fick över hundra frågor om det runda pusslet jag visade på bild i min instagram stories igår – så jag länkar i ett eget inlägg som kan ligga kvar här på bloggen, om det är fler som vill veta. Det är absolut inget samarbete utan ett budgetfynd från Systrarna Grene. Pris 129 kr!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Iréne Börjesson skriver:

  Det där pusslet föll jag för.
  Så, tjoff! Nu har jag beställt det!
  Kul med pussel. Det var väldigt länge sedan.

  Tack för alla dina fina tips och goda råd.

  Önskar Dig en fantastisk sommar!

  Kram
  Iréne

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.