Annons

Läsarfråga: Tips på öppen hylla till köket?

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar till inköpsställen

Hej
vi har köpt ett hus som har ett kök utan överskåp och jag tycker det känns lite tomt. Skulle vilja hitta en mindre hylla (med öppna hyllplan) för att ställa små saker som favoritkoppar, tekanna, en liten grön växt och teburkar jag gärna har framme. Har du några tips ?
Hälsningar Petra


I ett kök som ofta har många stängda ytskikt (lackade luckor, kakel och en bänkskiva i sten eller laminat) så brukar det bli fint att få in lite mer naturmaterial som trä. Utan att veta om ljust eller mörkbetsat passar bäst hos er kommer några tips här. Hoppas det kan vara till hjälp och inspiration till fler som vill göra en enkel makeover i köket.


Gotländska G.A.D’s hyll-serie Stack finns i fler storlekar och ytbehandlingar.


Muubs mörkt trä (adlink via Andlight


Hyllan Bond (adlink till Nordiska Galleriet)


Hylla i ek och mässing (adlink till Nordic nest)


String Pocket (adlink Designtorget) finns med hyllplan i både ljust och mörkt samt lackat i olika kulörer

Kommentarer

 • Linn skriver:

  Jag vill också passa på att tipsa om Tonitons hyllor som både är bra storlekar, mycket prisvärda och kan erbjuda en färgklick: https://toniton.se/collections/hyllor

  De är gjorda i trä och målade så att träet syns igenom lite. Vi har den i Peach tillsammans med ett kök i beige* och den lyfter verkligen hela rummet. Vi gjorde precis som frågeställaren och ersatte överskåp med den större varianten av hylla.

  * Ballingslövs ostronbeige/Vedums linnebeige/Marbodals Sand (samma färgkod på alla tre)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.