Annons

Up and coming: Lina Johansson

Har ni hört talas om Lina Johansson? Hon startade sitt företag direkt efter sin kandidatexamen i Textildesign vid Textilhögskolan i Borås. Lina är idag bosatt i Nykvarn där hon har sin studio och lager. Hon arbetar med allt från idéerna till färgsättning, materialval, produktutveckling och inköp. Linas produkter skapas för att kunna användas och älskas i årtionden.Det är rätt ovanligt med entrepenörer som ger sig på egen småskalig (och genomarbetad) tillverkning i just textil, så jag håller tummarna och hoppas verkligen det ska gå bra för henne


Foto: https://www.linajohansson.se/
Instagram: https://www.instagram.com/designlinajohansson/

Kategorier:

Kommentarer

 • BM skriver:

  Åh, Lina Johansson!!!! Jag har köpt en havregul bomullsfilt
  med ax på för ett bra tag sedan. Så mjuk och fin! Jag lyckades missa att paketet kommit så det gick tillbaka till Lina. Jag hade lite mejlväxling med henne för att ställa allt till rätta. Denna trevliga tjej såg till att skicka om filten. Jag blev också så förtjust i hennes överkast med klöver – där även några fyrklöver gömmer sig! Så gulligt, inte sant? Minns att jag nämnde dig Frida för henne för jag tyckte verkligen Lina passade så bra in på en ” Up and coming” person. Och här kom hon!???? Kan varmt rekommendera ett besök i hennes onlinebutik! ????????????????????

 • VL skriver:

  Men den där sista är ju helt fantastisk!! Så fint mönster! Vill ha!

 • Lotta skriver:

  Så mycket fint.Har beställt en pläd!

 • Maria skriver:

  Yes! Äger två bomullsfiltar. Köpt på en liten butik utanför Nordmaling.

 • Karin skriver:

  Hon gör superfina saker! Jag har ett överkast med skatorna som i sista bilden men en annan färg. Jättefint! Kan tipsa om att följa henne på Instagram och hänga på när hon kör outlet på demoex och andrasortering 🙂

 • Rebecca skriver:

  Jag älskar att se sådana små företag som långsamt når framgång. Jag håller tummarna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.