Annons

Inredningskunskap: Gummibandsknepet

Jag håller på att välja kulörer till en kund och har fyrtioåtta olika färgsnurror på skrivbordet som vi bläddrar i för att synka val till 7 olika rum, som också ska matchas med materialprover. Ett inredarknep värt att skicka vidare är fästa gummiband på de kulörer du väljer mellan. På så vis går det mycket enklare att fiska fram just de sidor du vill komma åt snabbt och du slipper vika hundöron eller krångla med post-it-lappar som faller av. Nästa gång du ska till färgaffären för att välja väggfärg – ta med en näve gummiband i fickan 🙂


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna skriver:

    TACK! Jag blev SNURRIG när jag skulle välja kulörer sist.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.