Annons

Tack för ordet, Svenssons.

I Svenssons i Lammhults senaste katalog kan ni läsa en krönika av mig, på temat ”varför man inte kan lita på att det som är populärt per automatik är det bästa valet”. Tack för ordet.

Foto: Anna Roström, Smallpigart.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma Thun skriver:

  Heja dig Frida! Så bra text!
  Tänker kanske att inspireras av instagram inte är problemet, utan att okritiskt härma efter. Älskar instagram som inspirationskälla, att fånga upp kulörkombinationer, former, rörelser, men att härma efter rakt av, känns inte som inspiration, utan kanske som….härm?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.