Annons

Läsarfråga: Tips på färgstarka överkast?

Inlägget innehåller adlinks till inköpsställen.


Hej!
Jag vill så gärna ha ett fint överkast till en enkelsäng i vår gästrum… Varmt färgsatt och modernt. Kan även tänka mig en vacker bomullspläd eller liknande. Det behöver alltså inte vara ett regelrätt överkast. Tips?

/Sofia

Den här frågan dök upp i Trendensers Facebookgrupp i veckan. Eftersom jag vet att det är fler som bett om liknande uppslag delar jag svaren även på bloggen så kanske det kan vara till hjälp för fler. Att använda överkastet när man ska färgsätta ett sovrum kan ge nästan lika stor effekt som att måla om eller att byta gardiner, eftersom det ofta tar upp en så stor kvadratmeteryta av rummet. Här är några tips på färgstarka utropstecken i överkast- och plädfformat, med länkar till inköpsställe (adlinks). Möt gärna upp med färgstark tavla, en matchande vas eller väckarklocka på sängbordet eller en liten lampa i liknande färg. Hoppas att det kan vara till hjälp!


Stor, rutig pläd från Arket (adlink). Tillverkas av Klippan. Mått 200×130 cm.

Koboltblått överkast från Jotex (adlink). Finns för både dubbel och enkelsäng.


Mette Ditmers plädar finns att köpa på Åhléns.


Sofia Lind för FLD, finns att köpa på Nordic Nest (adlink).


Detta överkast finns bara för dubbelsäng, men slänger med det tipset om någon annan läsare kanske är på jakt efter ett större. Finns att köpa på Nordic Nest (adlink).

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.