Annons

Ariele Alasko

Jag kämpar fortfarande för att få livet och tiden och allt det nya att gå ihop. Så glad över att ha mycket att göra (det motsatta hade varit värre) men skäms lite för att jag inte hinner förvalta det som varit min bas i 18 år. Har ju inga planer på att sluta med bloggen, jag räcker bara inte till för allt just nu. Här kommer i alla fall ett tips på en formgivare vars verk fascinerar mig något oerhört. Ariele Alasko från NY. Fick tipset om hennes av en kille från Lindome, som själv snickrar lite men man behöver inte själv kunna tälja för att förstå nivån på hennes alster. Arieles träskulpturer dribblar med både ögat och tanken i balans och proportioner. Hantverk och konstverk i ett. Finns bara att köpa här. Man kan följa henne på instagram här: @arielealasko


Foto: Ariele Alasko

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.