Annons

Min vecka i en väderleksrapport

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Den här veckan har handlat väldigt mycket om att hoppas på att saker jag inte har kontroll över ska gå i lås. Att leveranser kommer som det lovats, att hantverkare håller tider de själva bestämt, att en sak blir klar så att nästa kan påbörjas osv. Sen har jag också ägnat en stund åt att be till vädergudarna. Vi behövde nämligen en dags plusgrader för att montörerna skulle kunna sätta upp dekalen på skyltfönstret, gärna den dag när det var bokat dvs i onsdags – och se, någon hörsammade! På morgonen vaknade jag till blå himmel. Och den här vyn i rabatten. Min första egenodlade snödroppe och en önskad väderleksrapport! Sol och vårvärme.Ett par timmar och lite fönsterputs och pill senare satt vinylen på plats. Det blev toppen! Montören visade sig dessutom vara dansk möbelsnickare, så vi hade en hel del att prata om. Jag ska berätta mer om butikskonceptet, bara jag får lite tid över att sätta mig ner på rumpan vid datorn. Nu är i alla fall registreringen av figurvarumärket för Trendenser & Friends inskickat och klart. Tanken är att vi ska premiäröppna på lördag den 1 april kl 11-15. Adressen är Storgatan 10 i Kungsbacka! Skriv upp i kalendern om du bor i närheten.


Och knappt hann klistret torka förrän kylan kom krypande igen så vi fick ge upp dekalerna på baksidan av huset. Morgonen efter vaknade jag till en frusen snödroppe, med hängande huvud, i rabatten. Tack du däruppe för den timingen! Den medvinden behövdes.


Foto: Frida Ramstedt / Hanna Bogren Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.