Annons

Kabelgatan 33 E, Majorna

Mitt scrollfinger tvärnitade när jag såg sovrumsbilden från lägenheten på Kabelgatan 33 E i Majorna som ligger ute till salu via Stadshem. Så fint med rutiga lakan! Jag har något liknande på förrådet. Måste leta reda på flyttlådan med mormors arvegods och tvätta upp dem i vår. Mjukt gult mot jordiga toner känns nästan lite soligt, trots snö och kyla. Äntligen går vi mot ljusare tider.






Foto: Mariette Svensson Inredning/styling: Annica Clarmell

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.