Annons

Trendensers nya lokal!

Veckan innan möbelmässan fick jag äntligen nycklarna till Trendensers nya lokal. Jag hade väntat så ivrigt på tillträdesdagen (i flera månader) att jag virvlade runt lika ystert som snöflingorna som singlade ner från himlen när det väl var dags. Pirrig och lycklig över att äntligen få komma igång. Eftersom jag ganska direkt skulle åka iväg för att föreläsa och spela in TV4 i Stockholm så hade jag bara några dagar på mig att fatta beslut om färgkoder till alla rum och beställa hem golv och målarfärg och material till hantverkarna för att de skulle kunna jobba på medan jag var bortrest. Det krävde ett par sömnlösa nätter och ganska många vändor till den lokala färgfackhandeln innan jag hade bestämt mig. Sen var jag även tvungen att ta tag i några icke-estetiska men icke desto mindre viktiga saker som att tillgänglighetsanpassa lokalen och fixa en handikappramp, säkra brandskyddet med lagenliga nödutrymningskyltar och brandsläckare (som inte passerat bäst före datum) och annat väsentligt. Nu börjar även de bitarna vara på plats och medan jag varit bortrest har målarna rollat både tak, väggar och golv. Imorgon läggs trägolv inne på kontoret och sen är jag redo att ta emot flyttlasset med allt som magasinerats från Spinneriet. Ser fram emot att visa lite före och efterbilder sen. Men såhär ser lokalen ut, från utsidan! Storgatan 10, mitt i centrala Kungsbacka.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Så kul att få se! Hoppas du kommer dela mer av resan. Vill höra ALLT!

  • Hannah skriver:

   +1
   Jag hoppas också du vill dela med dig mer av detta. Inte bara sen när allt är klart. Jag vill följa med i processen ????

 • Emilia skriver:

  Vad kul! Vet att du sagt upp Spinneriet och att du har en ny lokal – MEN, jag har missat vad det ska ske för spännande saker i nya lokalen? ???? Butik, kontor, annat?

 • Malin Vbg skriver:

  Grattis till nya lokalen och det ska bli så spännande att följa dig på denna resan????

 • petra liljeblad skriver:

  Vad kul att du etablerar dig i Kungsbacka! Gör gott för hela innerstaden.

 • Helene skriver:

  Härligt tillskott i gamla fina Kungsbacka!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.