Annons

Södermannagatan 18, Stockholm

Kolla in den här soliga hörntrean i en fastighet anno 1913, med utsikt över Axel Landquist park, som nu ligger ute till salu via Blumenthal Hoffman. Det massiva träköket kommer från Kulladal och har bänkskivor i kalksten och en exklusiv range cooker från Lacanche. Tipstack till Elsa Billgren! Adress Södermannagatan 18. Fler bilder här!


Foton: lånade från Blumenthal Hoffman, publicerade med tillåtelse av mäklaren

Kategorier:

Kommentarer

 • Sophia skriver:

  Åh, någon som vet var tavlan ovanför sängen är ifrån, konstnär?

 • Natalie skriver:

  Såååå fin lägenhet <3

 • josefin skriver:

  undrar vart stolarna är ifrån.. någon som vet ?:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.