Annons

Inredningsnyheter v.8/2023

Söndag och dags att summera veckan som gått i den skandinaviska inredningsbranschen. Här kommer ett svep med nyheter för dig som vill hålla dig uppdaterad.


Norrgavel har lanserat en ny serie som de kallar Mini Massiv. Ett skåp eller vitrinskåp fast med något nättare profil som ändå har gott om plats för skålar, porslin, champagneglas, saker med högt affektionsvärde och andra bruksföremål som man gärna visar upp bakom luckor med glas. 


Anna Kraitz har designat ett genialiskt soffbord för Design House Stockholm. Cinderella är inspirerad av strykbrädan som kan höjas till ett ståbord vid behov. Perfekt för den som jobbar hemifrån ibland?


Midnatt har släppt ett nytt bäddset i en kaffebrun kulör som de kallar just Cortado.


Kosta Boda har lanserat nyheter i samarbete formgivarna Matti och Simon Klenell.


Artilleriet har tagit in Sofia Petersen Ristics ljusstakar för nya varumärket Studio Vraco.

Notiser
– 73 000 förlorade svenska arbetstillfällen och 50 miljarder kronor i uteblivna skatteintäkter. Det är kostnaden för den piratkopiering och varumärkesförfalskning som svenska företag drabbas av, enligt en ny studie. Läs mer här och här.
 Utställningen Ung Svensk Form 2023 reser vidare för att visas hos IKEA Museum i Älmhult.
IKEA Sweden omorganiserar och skär ner, det ryktas om att var femte person får gå?
AB Smålands butik i Umeå har gått i konkurs efter bara tre månader.
– Myrorna börjar med Second hand i lösvikt.Gotländska G.A.D har utökat Klinte möbelsystem med flera nya modeller och det
består nu av allt från hyllor i olika höjder till skänkar, vitrinskåp, sideboards och sängbord.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.