Annons

Fogfärg till Bricmate Norrvange Light Grey?

Jag agerar bollplank åt en kund som ska göra materialval till kök och badrum i ett nybyggt hus och har därför ägnat en god stund åt att göra research på vilka fogfärger som går ton i ton med Bricmates storsäljare Norrvange Light Grey. Till min hjälp har jag haft användare i Trendensers Facebookgrupp som generöst delat med sig av sina erfarenheter och slutgiltiga val. Jag vet att det är många med mig som har saknat en överskådlig sammanställning. Så här kommer den. Olika kakelsättare verkar föredra olika märken, så det kan vara bra att vara förberedd med svar från fler än en fogproducent. Hoppas att det här kan vara till hjälp!


Norrvange Light Grey + ARDEX Sandgrå fog verkar vara en perfekt kombination när man vill att fog och platta skall gå ton i ton. Foto: Alexandra W.


Norrvange Light Grey + PCI fog sandgrå nummer 22, ger en liknande känsla. Foto: Sarah B.


Norrvange Light Grey + KiiLTO klinkerfog nr 241 Medium Grey. Foto: Joanna Å.


Norrvange Light Grey + PCI Nanofog premium i färgen Hellgrå. Foto @harnosandsgatantre

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin svensson skriver:

  Erfarenheten säger mig att aldrig välja en för ljus fog i badrum , inte heller en för kall grå, nej varm mörkare grå är bäst vilket ju passar bra här. Anledningen är smuts , som är mörkare än du tror och som obönhörligt samlas i fogar. Och som behöver rengöras ofta men ändå färgar in en ljus fog på sikt.

 • Celina skriver:

  …följdfråga, vilken vit väggfärg passar till?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.