Annons

Tulpenmanie


Minns ni det här inlägget? Häromdagen kom det ett bud och knackade på dörren, med ett fint inslaget paket från Siri Boekhout och vännerna på Designtorget. Där i låg en Tulpe-vas, som nu har tagits i produktion av svenska Skruf. Jag är så glad för att ha fått vara med på ett litet hörn när den här vasen kom till världen och hoppas att den ska få ett långt och lyckligt liv. Det kommer i alla fall mitt exemplar att få. Hamnade direkt på paradplats på vårt bord i köket och med min tulpenmanie lär den inte stå tom i vår. Petade ner så många knölar i rabatten ifjol, så snart hoppas jag att den får krama om lite närodlat också. Tack snälla för den fina presenten!

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Perfekt tulpanvas! Jättefin!

  • Frida skriver:

   Visst är den fin. Stabil och rejäl, fin även med enstaka kvistar tycker jag. Så glad att den vann tävlingen!

 • Paulina skriver:

  Får man fråga var den fina duken kommer ifrån?

  Tack! 🙂

  • Frida skriver:

   Hej Paulina
   Duken är gammalt arvegods, men har fått så många frågor om den så ska se vad jag kan hitta i liknande look.

 • Jessica skriver:

  Hej! Vart är lampan över köksbordet från? Jessica

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.